Fynsk ErhvervsTopmøde tager i år fokus på forretningsudvikling og ledelse af forandringer.

Forretningsudvikling – tre veje til succes:
Spor 1 – Teknologidrevet forretningsudvikling
Spor 2 – Datadrevet forretningsudvikling
Spor 3 – Kompetencedrevet forretningsudvikling

Læs mere om de tre spor og oplægsholderne her

SPOR 2: DATADREVET FORRETNINGSUDVIKLING 

Virksomhedens data kan bidrage med optimering af driften, nye services til eksisterende produkter og helt nye forretningsområder. Data-drevet forretningsudvikling er ikke forbeholdt Uber og i dette spor viser vi, hvordan den mere traditionelle virksomhed kan blive målrettet og effektiv med sine nuværende data eller fremtidige data

WiseCon:
WiseCon har udviklet og introduceret en ’game changing-teknologi’ indenfor skadedyrsbekæmpelse siden efteråret 2008. Teknologien går ud på at installere fælder med monitoreringsudstyr, der give information om aktivitet, driftsstatus på enheden og omgivelser. Alle informationer sendes via nettet til en softwareplatform, hvor disse kan håndteres og reageres på.

Mød Klaus Baagøe-Nielsen, VP Sales & Marketing, der vil løfte sløret for WiseCon-metoden, der nok er en dyrere skadedyrsløsning, men en mere effektive totalløsning, med risikominimering hos kunderne.  Denne teknologi har bragt WiseCon i front som pioner i markedet og resulteret i kraftig eksportvækst med øget indtjening til følge.
WiseCon er i 2017 blevet solgt til den fjerde største skadedyrsbekæmper-virksomhed i verden, der bruger WiseCon som platform til målet at blive nr. ét inden for de næste fem år. Teknologien betyder en helt ny måde at arbejde på i branchen, og andre brancher og virksomheder kan hente stor inspiration i denne case.

DataProfit – Fra Big Data til Big Business:
Mange erhvervsledere har store forventninger til at bruge data til at tjene penge i deres virksomheder. Dog viser det sig, at det ikke er så ligetil – mange forventninger bliver simpelthen ikke indfriet.

Derfor præsenterer vi DataProfit – fra Big Data til Big Business, som er et enkelt værktøj, som kortlægger ni kompetencer i virksomheden, der skal spille sammen for at omsætte virksomhedens data til profitabel vækst. Mød en af forskerne bag DataProfit, Hans Eibe, når han gennemgår værktøjet og det kompetencekort, der kan afdække din virksomheds parathed til at omsætte Big Data til Big Business.

Hans Eibe Sørensen, CBS // EIBE MGMT, der er rådgiver og forsker på CBS i data-drevet forretningsudvikling. Hans er bl.a. biotekiværksætter, har bestyrelses- og advisory board erfaring, forestår efteruddannelse og acceleratorforløb, samt har forfattet Business Development: a market-oriented perspective, der pt. er den eneste lærebog i verden om emnet.