EIBE MGMT’s Foredrag

Jeg er selv stor-bruger af foredrag – også uden for mit professionelle fokus. Når jeg lytter til fagfæller, bliver jeg typisk inspireret til forbedringer. De store tanker bliver aktiveret, når jeg hører om perspektiver og metoder langt væk fra min dagligdag”
– Hans Eibe, forretningsudvikler

EIBE MGMT afholder foredrag for ledere, ejere, bestyrelsesfolk og erhvervsorganisationer samt i regi af virksomheders fællesaktiviteter, der vil have inspiration til at forbedre den nuværende forretning og at igangsætte vækstmulighederne, virksomheden skal leve af på sigt.

OBS! Covid-19 info: Vi følger altid myndighedernes retningslinjer.

Billedet er taget på TechQuartier i Frankfurt, hvor Hans Eibe var inviteret til at give et foredrag om Data-Drevet Forretningsudvikling. 

foredrag forretningsudvikling

Eksempler på foredrag

INNOVATION - SET UD FRA EN FORRETNINGSUDVIKLERS PERSPEKTIV

Baggrund

Hvert år fokuserer de bachelorstudenrende på det Naturvidenskabelige Fakultet på innovation. Det er fantastik at være vidne til deres kreativitet og aktiviteter. Her kan man undre sig over hvad der sker, når forskningen tager over.

Jeg brugte mig selv og min første biotech virksomhed som en case, som efter 15 år blev købt gratis fra universitetet. Vores opfindelse gik på den australske børs, men blev desværre ikke kvalificeret som en innovation. Tænk over det. Se dias.

 

Foredrag detaljer

Kunde Natural Sciences, SDU

Kompetencer Innovation, Business Development, Experience with Scientific /Technical Personnel

Se Presentation in SlideShare 

LEAN BUSINESS DEVELOPMENT

Baggrund

Odense Robotics er et unikt eco system af virksomheder, uddannelse og forskning, der specialiserer sig i robotteknologi i Odense, Danmark.

Jeg var inviteret til at give indsigt i LEAN Start-up set ud fra et forretningsudviklingsperpektiv. Mine 15 års erfaring, inden for samarbejde med teknisk specialiseret personale, har givet mig en god baggrundsviden for konstruktivt, at kunne identificere hyppigt forekommende blinde vinkler.

 

Foredrag Deltajer

Kunde Odense Robotics.

Kompetencer Business Development, LEAN Start-Up, Experience with Technical Personnel

Se Odense Robotics

6 TRIN TIL AT KOMME GODT I GANG MED DISRUPTION!

Baggrund

Digital Odense 2016 lancerede en Digital Disruption konference med en række prominente talere f.eks. Jesper Buch (Just Eat), Christiane Vejlø (Electronista), Torben Frigaard (tidligere CEO e-conomic).

Jeg gav en kort præsentation, samme med Martin Brems (konferencekoordinator), af disruption. Mit fokus var at afklare de mange misforståelser af disruption samt guide publikum til en bedre og mere sikker innovativ vej. Og nej, Uber er ikke disruption.

 

Foredrag Detajler

Kunde Digital Odense 2016

Kompetencer Disruption, Innovation, Business Development. Organization

Se Program

STATUS OVER FORSKNING OG PRAKTISERING AF FORRETNINGSUDVIKLING

Baggrund

Der findes i øjeblikket kun få, hvis ikke kun en, konference om forretningsudvikling. Jeg fik den ære, at være taler ved åbningen sammen med to andre gæstetalere fra IT sektoren.

 

Foredrag detaljer

Kunde 4th Intl. conference on Marketing & Business Development, Bucharest.

Kompetencer Business Development Research, Business Development Consultancy

Se Presentation on SlideShare

SÅ SKAB DOG NOGET BÆREDYGTIG FORRETNING

Baggrund

MiljøForum Fyn er et netværk af forretnings- og interessere organisationer, der fokuserer på konkurrencemæssige fordele og CSR for vækst og udvikling inden for ressourcer, energi og konstruktion.

Jeg deltog for at lægge vægt på forretningsudviklingsaspekter (og rentabilitet) ved udvikling af miljøprojekter. Andre talere var blandt andet tidligere parlamentsmedlem Lene Espersen, CEO Danske Architects.

 

Foredrag detaljer

Kunde MiljøForum Fyn.

Kompetencer Business Development, Experience with Technical Personnel

Se Program

Tilpasning af kommunikation og adfærd i en voksende multikulturel organisation

Baggrund

Unbio ApSer verdensførende i bakteriel protein fermantering (fremstilling af protein fra methangas) og er i hurtig vækt. Med mere end 5 nationaliteter fra hele verden er tilpasningen af kommunikation og adfærd en udfordring.

Ledelsen stod over for udfordringen og inviterede EIBE MGMT til at facilitere en forandring.

 

Foredrag detaljer

Kunde Unibio ApS Lyngby/Odense, Denmark.

Kompetencer Cross-Functional Coordination, Organization Design & Culture, Business Development

Se Unibio ApS

ring eller skriv til os for spørgsmål eller det gode tilbud

Vi kan fanges på mobil +45 2710 2152 eller growth@eibeconsulting.com