KUNDECASE – DOT LOFTSYSTEM

ALLIANCE WORKSHOP MED DAMPA, LIK & DESIGNER LARS VEJEN

EIBE CONSULTING har stået for design og facilitering af workshop i samarbejde med projektets alliancepartnerne, for at sikre god fremdrift og en prioriteret slagplan frem mod lancering af deres innovative DOT loftssytem.

UDFORDRINGEN

DOT er et nyt modulært lys- og loftsystem, hvis formål er at øge velvære. Det innovative system er udviklet at LIK Lighting og DAMPA, Designer Lars Vejen og Produktudvikler Erik Padkjaer. For at sikre fortsat god fremdrift og afdække mulige blinde vinkler var der behov for en uvildig facilitering af en workshop for de fire alliance partnere. Workshoppen skulle øge en fælles forståelse, enighed om målsætninger og opgaver, samt resulterer i en prioriteret slagplan frem mod lanceringen.

Løsningen

EIBE CONSULTING har i samarbejde med ovennævnte alliancepartnere designet og faciliteret en workshop for de involverede parter, der passede til deres behov.

Efter dialog med projektets nøglepersoner blev det etableret at det primært var markedssiden af samarbejdet der skulle styrkes. Workshoppen indeholdt bl.a.

  • Afdækning af DOT systemets unikke muligheder

  • Positionering af DOT overfor konkurrenter på flere dimensioner i perceptual maps.

  • Tidslinje med opgaver og aktiviteter

Samarbejdet er resulteret i en fælles handlingsplan med aktiviteter, rollefordelinger og deadlines til lanceringen af DOT-loftsystemet.

Det var en super fin dag. Og altid lidt svært for en ny spiller, at komme ind på et hold, som allerede har haft flere møder og har skabt forskellige bånd. Men jeg syntes, at du gjorde dette på en super fin måde med god del seriøsitet men også med plads til humor.”

Michael Nykjær

CEO, DAMPA

En god oplevelse og altid dejligt med et godt grin og et smil på læben og alligevel komme godt på vej. Tak for hjælpen”

Michael Jensen

Partner, LIK LIGHTING

vores værktøjer

STRATfinder™ by EIBE CONSULTING
Med STRATfinder afdækker vi din strategi og forretningsmodel og kommer med forslag til strategiske, forretningsmæssige eller driftsoptimerende tiltag. 

DIGIfinder™ by EIBE CONSULTING
Med DIGIfinder™ afdækker vi med jeres langsommelige og bøvlede
 arbejdsgange og finder de digitale værktøjer, der øger jeres organisatoriske effektivitet.

COMMfinder™ by EIBE CONSULTING
Med COMMfinder™ afdækker og omsætter vi din virksomheds DNA, så den er enkel og forståelig for dine målgrupper.

KUNDEREJSEN / CUSTOMER JOURNEY MAPPING PÅ DANSK
Med Kunderejsen (CJM) kan I komme i gang med at identificere relevante indsatser, der kan forbedre din forretning fra kundens synspunkt. Plakaten kan printes i A4, A3 og A0 efter behov.

ring eller skriv til os for spørgsmål eller det gode tilbud

Vi kan fanges på mobil +45 4290 1800 eller growth@eibeconsulting.com