KUNDECASE – IDsure ApS får sparring på selskabsledelse og investering

EIBE CONSULTING har hjulpet IDsure ApS med selskabsledelse og at opbygge struktur og dokumentation til igangværende vækst samt ønske om investering gennem ekstern kapitalfremskaffelse.

UDFORDRINGEN

IDsure ApS er en SaaS-virksomhed i rivende vækst, der leverer en alt-i-en selvbetjeningsapp til obligatoriske digitale certifikater, som skal disrupte den verdensomspændende meget analoge maritime og offshore-industri. Virksomheden har sine kontorer hos Visti Unlimited i Odense, hvorfra der hyppigt foretages rejser til events og kunder i udlandet.

Jesper Holmgreen, CEO og stifter af IDsure ApS, henvendte sig til EIBE CONSULTING i efteråret 2023. Jesper stod over for udfordringen med, at mulighedsrummet og væksten i virksomheden ville kræve yderligere kapitaltilførsel for at løfte IDsure Aps til et nyt niveau.

IDsure ApS valgte EIBE CONSULTING på baggrund af henvisninger og vores erfaring med tekniske startups samt kapitalfremskaffelse fra både virksomhedens og investorers side.

LØSNINGEN

Målsætningen var at styrke CEO, Jesper Holmgrens kompetencer i selskabsledelse (corporate governance) og udarbejde dokumentation til en forestående investering. Dette blev opnået gennem en iterativ proces med dialoger og workshops med ledelsen samt gennemgang af eksisterende virksomhedsdokumenter.

    • Etablering af AS-IS (hvor er vi?)
    • Etablering af TO-BE (hvor vil vi hen?)
    • Udarbejdelse af pitch deck og forretningsplan (hvordan gør vi det, og hvad koster det?)
    • Identificering af nødvendig strategisk dokumentation

Flere ledelsesværktøjer blev anvendt herunder Business Model Canvas, Kunderejsen og EIBE CONSULTINGs egne supplerende værktøjer som KVALIfinder og STRATfinder

 

Hans Eibe kan sit strategiske håndværk. Jeg vil specielt fremhæve, at han spurgte og lyttede grundigt for at forstå vores strategi og forretningsmodel, før han begyndte at udfordre vores aktiviteter. Det er ikke tit, vi møder den professionalisme. Vores skarpere materialer medvirkede til en investering, så vi klager ikke.

Jesper Holmgren

CEO, IDsure ApS

VÆRKTØJER by EIBE CONSULTING

STRATfinder™ by EIBE CONSULTING
Med STRATfinder afdækker vi din strategi og forretningsmodel og kommer med forslag til strategiske, forretningsmæssige eller driftsoptimerende tiltag. 

DIGIfinder™ by EIBE CONSULTING
Med DIGIfinder™ afdækker vi med jeres langsommelige og bøvlede arbejdsgange og finder de digitale værktøjer, der øger jeres organisatoriske effektivitet.

COMMfinder™ by EIBE CONSULTING
Med COMMfinder™ afdækker og omsætter vi din virksomheds DNA, så den er enkel og forståelig for dine målgrupper.

KUNDEREJSEN / CUSTOMER JOURNEY MAPPING PÅ DANSK
Med Kunderejsen (CJM) kan I komme i gang med at identificere relevante indsatser, der kan forbedre din forretning fra kundens synspunkt. Plakaten kan printes i A4, A3 og A0 efter behov.

Ring eller skriv til os for spørgsmål eller det gode tilbud

Vi kan fanges på mobil +45 4290 1800 eller growth@eibeconsulting.com