KUNDECASE – SweetNorth / ÆRLI for strategi- og forretningsudvikling til kapitalrejsning

EIBE CONSULTING har hjulpet SWEETNORTH ApS med Strategi- og Forretningsudvikling med henblik på at udfærdige investormaterialer samt støtte til pitches og investor-dialoger. Det meste med udgangspunkt i værktøjerne STRATfinder™ og COMMfinder samt forretningsplanerne i Business Development: a market oriented perspective..

UDFORDRINGEN

SWEETNORTH ApS er en fødevare/konfekture producent, der laver ÆRLI – verdens første langtidsholdbare og frysevenlige flødebolle med kvalitetsråvarer. Fødevareproducenten tager både stor hensyn til allergener men også til produktionen med fokus på klima og leverandører. Disse parametre er vigtige for retail og horeca (B2B) såvel som forbruger segmenter (B2C).

For at kunne tiltrække kapital til insource og opskalere produktionsfaciliteter og -anlæg rækker stifter Michael Møller Larsen ud til EIBE CONSULTING. Der var behov for hjælp til strategi- og forretningsudvikling, herunder at få udfærdiget det nødvendige investormateriale samt støtte til pitches, investor-dialoger mm.

Strategi-og forretningsudvikling_kundecase_sweetnorth

LØSNINGEN

Til at få den rette hjælp til strategi- og forretningsudvikling valgte SWEETNORTH os hos EIBE CONSULTING. Årsagen hertil var på grund af vores indgående kompetencer inden for forretningsudvikling af vækstmuligheder, herunder opstartsvirksomheder. Idet SWEETNORTH var en ung virksomhed var der behov for både strategi- og forretningsudvikling samt optimering af aktiviteter og processer, se vores STRATfinder™ 

På baggrund af interviews med Michael Møller Larsen om hans vision og mission for SWEETNORTH, forretningsmodel, organisations- og markedsanalyser, samt dialoger med eksperter i netværket, leveredes

 • Forretningsplan indeholdende
   • Vision, mission og foreløbige målsætninger
   • Marketingplan med positionering og go-to-market 
   • Organisationsplan med kompetencer,  teknologi og produktion
   • Finansieringsplan og budgetter
 • Onepager Pitch og Pitch Decks til forskellige målgrupper og stadier i investor-dialoger
 • Løbende assistance indtil kapital og investorer kom i hus

  “Det var utrolig dejligt at komme under nogle erfarne vinger i forbindelse med mit iværksættereventyr. Jeg havde en god ide og proof of concept, men manglede viden til at vækste virksomheden. Det materiale, der blev udviklet i samarbejde med EIBE CONSULTING, blev professionelt, hjalp os videre på rejsen og har haft stor betydning for, at vi i dag har en ejerkreds, professionel bestyrelse og fuldautomatisk produktion.

  Michael Møller Larsen

  Stifter og direktør, SWEETNORTH ApS

  VÆRKTØJER by EIBE CONSULTING

  STRATfinder™ by EIBE CONSULTING
  Med STRATfinder afdækker vi din strategi og forretningsmodel og kommer med forslag til strategiske, forretningsmæssige eller driftsoptimerende tiltag. 

  DIGIfinder™ by EIBE CONSULTING
  Med DIGIfinder™ afdækker vi med jeres langsommelige og bøvlede arbejdsgange og finder de digitale værktøjer, der øger jeres organisatoriske effektivitet.

  COMMfinder™ by EIBE CONSULTING
  Med COMMfinder™ afdækker og omsætter vi din virksomheds DNA, så den er enkel og forståelig for dine målgrupper.

  KUNDEREJSEN / CUSTOMER JOURNEY MAPPING PÅ DANSK
  Med Kunderejsen (CJM) kan I komme i gang med at identificere relevante indsatser, der kan forbedre din forretning fra kundens synspunkt. Plakaten kan printes i A4, A3 og A0 efter behov.

  Ring eller skriv til os for spørgsmål eller det gode tilbud

  Vi kan fanges på mobil +45 4290 1800 eller growth@eibeconsulting.com