Hvad siger du til en Leadership Masterclass, der giver indsigt i og værktøjer til at at forberede, udvælge og ikke mindst gennemføre mulige fremtidsscenarier med udgangspunkt i egne cases fra din virksomhed? 

ShareFifty5 har i samarbejde med EIBE MGMT og en række eksperter inden for digitalisering, digital marketing og lederskab samt Fyns Maritime Klynge udviklet en Leadership Masterclass til Ejerledere, direktører, ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i maritime og IT virksomheder. Læs mere her https://sharefifty5.dk/begivenhed/leadership-masterclass/

Det bliver målrettet, effektivt og muntert!

Vi ses👍
Hans Eibe

 

Kursusdage:

D. 28. – 29. jan. 2020 Strategi & Ledelse: Forretningsmodellen som effektivt ledelsesværktøj – organisation og ledelsesstruktur – eksterne partneres bidrag.

 

D25. – 26. feb. 2020 Innovation & Digitalisering: Innovationsprocessen og hvordan vi styrer den – digitaliseringens betydning for virksomhedens organisation og marked anvendelse af kundeindsigt i innovationsprocessen

 

D. 24. – 25. marts. 2020 Marketing & Kommunikation: Kundens opfattede værdi ved nuværende løsninger fokus på profitable kunder sådan øges kundeoplevelsen af virksomhedens produkt, service og kommunikation.

 

Download programmet

 

Læs mere om