OM EIBE CONSULTING

Vi viser jer vejen til at lykkedes med jeres vækstmuligheder. Det gør vi med udgangspunkt i vores mange års erfaring med strategi- og forretningsudvikling, digitalisering, opbygning og implementering af B2B og B2C virksomheder, samt den seneste forskning.

Vores team er udstyret med stærke kompetencer og et stort netværk. Det gør os i stand til at screene samarbejdspartnere og leverandører, så I får det bedste hold til at nå jeres forretningsmæssige eller strategiske mål.

KERNEN

Hans Eibe Sørensen, PhD

Forretningsudvikler, hans@eibeconsulting.com

Heidi Ahtola

Art Director/ Designer, heidi@eibeconsulting.com

DEN VIRTUELLE ORGANISATION

Vi sætter altid det bedste hold til opgaveløsningen, fordi vi ikke kun er begrænset til egne kompetencer. Vi tror på styrken af den virtuelle organisation, hvor ressourcer og kompetencer samles fra vores udstrakte netværk af specialister. Det sikre både bredde i typer af opgaver, vi kan løse samtidig med dybde i detaljeringsgraden af opgaveløsningen.

MEDLEMSKABER & NETVÆRK

Vi holder os løbende orienteret om, hvad der rør sig i og på tværs af forskellige industrier.  Vi deler indsigten om bevægelser fra både det strukturelle og det lavpraktiske niveau med vores kunder, virksomheder og gode kolleger i vores netværk.

LIDT HISTORIE

EIBE CONSULTING blev stiftet i 2005 af Hans Eibe Sørensen, der forenede sin praktiske biotek iværksætter erfaring med sin forskning i markedsorienteret business development, strategi og organisation.

Siden da har Hans Eibe i samarbejde andre specialister rådgivet og coachet virksomheder og ledere rundt om i Danmark samt undervist og givet foredrag i ind og udland.

Hans Eibe har på sidelinjen opstartet og drevet flere virksomheder bl.a. indenfor biotech, consumer genetics, konfekture og senest sundhedsservice, f.eks. COVID-19 tests og influenzavaccineservice. Se

eibe mgmt løvens hule

Ring eller skriv til os for spørgsmål eller det gode tilbud

Vi kan fanges på mobil +45 4290 1800 eller growth@eibeconsulting.com