OM EIBE CONSULTING

Det er meget vigtigt for mig altid at have stærke ressourcepersoner omkring mig. Både når vi løser opgaver for virksomheder i regi af EIBE CONSULTING, men også når jeg opbygger eller udvikler egne virksomheder. Det er specielt stærkt, når både direktør og rådgiver har samme erfaringsgrundlag med ledelse og budgetansvar for hele virksomheden
– Hans Eibe

Historien

EIBE CONSULTING blev stiftet i 2005 af Hans Eibe Sørensen, der forenede sin praktiske biotekiværksætter erfaring med sin forskning i markedsorienteret business development, strategi og organisation.

Siden da har Hans Eibe i samarbejde andre specialister rådgivet og coachet virksomheder og ledere rundt om i Danmark samt undervist og givet foredrag i ind og udland. Hans Eibe har på sidelinjen opstartet og drevet flere virksomheder bl.a. indenfor biotech, consumer genetics, konfekture og senest sundhedsservice, f.eks. COVID-19 tests og influenzavaccineservice.
Se mere baggrund her linkedin.com/in/hanseibe

eibe mgmt løvens hule

Om den virtuelle organisation

Vi sætter altid det bedste hold til opgaveløsningen, fordi vi ikke kun er begrænset til egne kompetencer. Vi tror på styrken af den virtuelle organisation, hvor ressourcer og kompetencer samles fra vores udstrakte netværk af specialister.

Det sikre både bredde i typer af opgaver, vi kan løse samtidig med dybde i detaljeringsgraden af opgaveløsningen. Det er jo herligt på det ene projekt at trække på en Amazon-specialist og på et andet en Arkitekt – blot for at blive blandt “A’erne”. Forretningsudvikling har mange facetter.

 

ring eller skriv til os for spørgsmål eller det gode tilbud

Vi kan fanges på mobil +45 4290 1800 eller growth@eibeconsulting.com